maanantai 15. lokakuuta 2012

Paprikabroileri

Ostin kaupassa käydessäni ihan ilman mitään suunnitelmaa paketin broilerin fileepihvejä. Kotona meinasi kehtuuttaa lähteä tekemään niistä mitään kun ei tosiaan ollut ajatusta. Mutta hetken kaappeja pengottuani päädyin seuraavaan:

1 pkt broilerin fileepihvejä, meikäläisen paketissa oli 6 kpl
100-150 g pakastepapriksuikaleita
1 isohko punasipuli
3 pientä valkosipulin kynttä
1 dl kermaa
1/2 prk smetanaa
50 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl sambal oelek-tahnaa
mustapippuria, suolaa

Paista voiöljyseoksessa broileripihvien pinnat kauniin värisiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Laita uunivuokaan. Kuumenna pannussa taas tilkka öljyä sekä voita ja kuulottele siinä punasipulisiivuja, paprikoita sekä valkosipulisilppua. Lisää kerma, smetana sekä tuorejuusto ja mausta. Anna kiehua hetki. Kaada seos broilereiden päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min. Tarjoa perunamuussin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Tämä kuulostaa hyvältä, mutta mitenkäs tuo Sambal olek -tahna, antaako se ruoalle kovin tulista makua?

    VastaaPoista
  2. Ei siitä minusta kovin herkästi tulista tule. Tokikin olen aina laittanut suht pieniä määriä vain, en ole tuota teelusikallista enempää tainnut ikinä mihinkään käytää.

    VastaaPoista