perjantai 26. lokakuuta 2012

Coleslaw

500 g kaalia
3 porkkanaa
2 dl majoneesia
1 dl venäläistä jugurttia
3 rkl omenaviinietikkaa
2 rkl sitruunamehua
suolaa
sokeria
mustapippuria

Suikaloi kaali ohueksi suikaleeksi, esim. juustohöylällä. Raasta porkkana. Sekoita kulhossa majoneesi, jugurtti, etikka, sitruunamehu sekä mausteet. Sekoita kaikki yhteen, tarkista maku.
Ensi kerralla porkkanan voisi laittaa jossain eri muodossa, jotenkin tuo raastaminen vei siitä kaiken värin ja siitä tuli vain tuollaista oranssia mössöä tuonne sekaan. Maku oli kyllä hyvä ja vedinkin tätä useana aamuna aamupalaksikin kun oli niin herkkua. Täysin tyytyväinen en kylläkään ollut tuohon kastikeosastoon. Se vaatii vielä vähän säätämistä.

Tämäntyyppisissä salaateissa ärsyttää kun ne jonkin aikaa seisottuaan erittävät niin hirveät määrät nestettä, että oikein uivat siinä. Ei ole esteettistä tarjoiluastian pohjalla ja sitä viimeistä lusikallista on kamala ottaa/syödä kun se on ihan kuin jotain kermakaalikeittoa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti